Wij fabriceren alle metaalconstructies in onze eigen atelier en plaatsen deze indien u dat wenst. Tevens kan u bij ons terecht voor handgemaakte smeedwerken. Deze worden in het vuur in onze werkplaats gesmeed.

Gratis offerte

Stalen ramen 

Oelegems fabrikant maakt alle mogelijke stalen ramen voor binnen en buiten. Deze zijn al dan niet thermisch onderbroken. U kunt zowel voor enkel glas als dubbel glas kiezen en als u dat wenst, zetten we het glas op de oude wijze vast met stopverf, zo niet bieden we verschillende soorten glaslatten.

Wij vervaardigen ook metalen vitrines en grote uitstalramen in staal, voor winkels en kiosken e.d. Raamconstructies kunnen nagenoeg in alle mogelijke kleuren opgeleverd worden.

Steeds tot uw dienst in Antwerpen en daarbuiten!

Bekijk zeker onze andere realisaties en diensten

Info, prijs & offerte stalen ramen

Wenst u een stalen raam (raamprofiel + aangepaste beglazing) op maat te laten maken, neem dan zeker contact op met raamfabrikant Mattelé uit Oelegem, Ranst (Antwerpen) en vraag vrijblijvend informatie of advies. Wil u een algemene indicatie van de prijs van een metalen raam of vitrine, geef ons dan zeker een seintje; wij maken u graag een gedetailleerde offerte op maat!

Galerij