Bouwsmeedwerken Alain Mattelé Metaalbewerking & smeedwerken Ranst, Antwerpen

Bouwsmeedwerken Alain Mattelé groeide uit van een kleine eenmanszaak tot de bvba die het vandaag is. In 1996 startte Alain Mattele in een klein atelier in de oude gebouwen van de zaak van zijn grootouders. Het begin was moeilijk maar hij was vastbesloten om zijn zaak uit te bouwen. Het aantal klanten bleef stijgen en het werd duidelijk dat het oude atelier te klein was geworden. 

CNC-, knip-, en plooimachines

Na het bouwen van een grotere werkplaats en het oprichten van een bvba in 2000 arriveerde de eerste werknemer. Al vlug waren we met meerdere werknemers en de locatie werd opnieuw te klein. Daarop kochten we de huidige vestiging op het industrieterrein en vergrootte personeelsbestand tot zeven werknemers.Nu was er plaats om allerlei nieuwe machines te plaatsen, en zo werd ook de plaatbewerking verder uitgebouwd met cnc-, knip-, en plooimachines.

In 2015 werd er een waterjet snijmachine voor dikke staalplaten aangekocht.

In 2020 hebben we ons terrein maximaal benut en breiden we de werkplaats uit met 220M².

In 2023 werd er weer geinvesteerd en dit in een fiberlaser om snel en juist platen tot 15mm dikte te snijden met de laatste nieuwe technologie.Hierdoor kunnen we ook plaatwerk aanleveren in kleine en zeer grote serie's.Onze diensten

POORTEN

POORTEN

Bij Bouwsmeedwerken Alain Mattelé in Ranst (Antwerpen) vindt u volgende mogelijkheden op gebied van poorten en hekwerk-afsluitingen.
STALEN RAMEN

STALEN RAMEN

U kunt zowel voor enkel glas als dubbel glas kiezen en als u dat wenst, zetten we het glas op de oude wijze vast met stopverf, zo niet bieden we verschillende soorten glaslatten.
STALEN DEUREN

STALEN DEUREN

Bouwsmeedwerken Alain Mattelé in Ranst maakt de meest diverse stalen deuren in verschillende stijlen en afmetingen. Wij voorzien uw woning of bijgebouw niet alleen van binnendeuren maar ook van buitendeuren.
TRAPPEN

TRAPPEN

Fabrikant metalen trappen uit Ranst (Antwerpen) maakt alle mogelijke trappen voor binnen en buiten. Bij de bouw kan staal, inox (RVS - roestvrij staal) en aluminium naar hartenlust gecombineerd worden.
LEUNINGEN

LEUNINGEN

Wij maken alle soorten leuningen en balustrades in verschillende stijlen en diverse staalsoorten. Denk daarbij aan inox, aluminium, gelakt of gegalvaniseerd staal.
RAAMBEVEILIGINGEN

RAAMBEVEILIGINGEN

Uw ramen extra beveiligen is beslist een goed idee! Ramen zijn immers vaak de zwakste schakels van een gebouw, en inbrekers maken er graag misbruik van om uw woning of bedrijf binnen te dringen.
ZWEVENDE TERASSEN

ZWEVENDE TERASSEN

Bouwsmeedwerken Alain Mattelé uit Oelegem, Ranst - Antwerpen maakt en plaatst zwevende terrassen en/of balkons in alle mogelijke vormen.
SPECIALE TOEPASSINGEN

SPECIALE TOEPASSINGEN

Wij maken allerlei speciale constructies voor gebouwen, industriële toepassingen en particulieren. Zo vervaardigen we GSM-sites voor Proximus, Mobistar en andere operatoren.
STAALCONSTRUCTIES

STAALCONSTRUCTIES

Grote, metalen constructies (voor industriële toepassingen en/of voor particuliere bestemming )

Staalbewerking

  1. Plooien van smalle metaalplaten toto 20mm dikte

  2. Lassen van alle soorten materialen ook fotolassen

  3. Knippen van metalen 13MM en 3M breed

  4. Walsen van profielen tot 60mm

  5. Waterjetsnijden van metalen plaatwerk

  6. Branden van stalen platen

  7. Plooien tot 6mm dikte en 3m breed

  8. Knippen van metalen 13MM en 3M breed

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u plezier verder met onze kennis en kunde!

NEEM METEEN CONTACT MET ONS OP!

Contact 03 385 24 95